NapolYon

IRONMAN X VIVALDI

Deze mooie driejarige hengst komt uit eigen fokkerij en de moeder van Napolyon is een ster sportmerrie van Vivaldi. Zij is nog altijd aanwezig op het bedrijf en valt nog steeds op door haar fantastische bewegingen. Napolyon is een hele lieve en knappe jongeman met een fijn karakter. Napolyon is net onder het zadel en is gemakkelijk te rijden, hij beweegt met heel veel achterbeen. Napolyon is fijn in de mond, loopt makkelijk in de houding en is niet rillerig. Napolyon werkt hard en heeft drie zeer boven gemiddelde gangen. 

Zie ook: https://youtu.be/gdXWPWCr-Uc

 

 

 

 

Magic Mike

FOUNDATION X SPIELBERG

 

Drie hele goede gangen, gemakkelijk in de omgang en braaf bij de hoefsmid. Gemakkelijk met de trailer en goed te rijden op ander terrein. Magic Mike is niet snel onder de indruk en is voor iedereen gemakkelijk te berijden. https://youtu.be/PQ8_dRN549A

Deze jonge hengst is op zoek naar een fijn huis met ervaring. 

 

 

 

 

PRINCESSA V.S  *verkocht*

KONING x BAIDA

 

Princessa V.S laat zien al over veel zelfhouding te beschikken met daarbij kwaliteitsvolle bewegingen. Haar vader is Koning, zoon van Governor en Gucci Boa T) en moeder is Baida, een dochter van Van The Man (v.Furst Heinrich). De pedigree vervolgt met dochters van de Vasco-zoon Vigour en Piloot die op zijn beurt weer een zoon is van de Westfaalse sportvererver Pilot uit een moeder van Orthos x Epigoon.

16 KONING X VAN THE MAN - YouTube

 

 

 

mirabella

NEGRO x FÜRST ROMANCIER

Mirabella VE (Negro uit Isabella reg A PROK van Fürst Romancier, fokker R. van Erp, Oss) rijdt met veel souplesse en gemakkelijk te  rijden. Een merrie die voor een driejarige al veel balans heeft en heel goed bewerkbaar en ongecompliceerd lijkt. Ze stapt zuiver en actief en in draf heeft ze een goede beentechniek. De galop is actief en heeft souplesse! https://youtu.be/U5GDmcvkQdo

Zie ook: Mirabella in het nieuws!

 

 

 

NEXT VISION *verkocht*

VALVERDE X VAN THE MAN

 

Hele knappe 3 jarige ruin!

Next Vision kan ook nog eens heel erg fijn lopen! Met veel balans en een erg goed voorbeen gebruik gaat hij door de baan. We zijn al een beetje begonnen met wat longeerwerk, hier is hij erg braaf en doet altijd zijn best. 

Hij heeft een heel eerlijk karakter.

Zoek jij voor jou iets om in de ring mee op te vallen dan is deze knapperd wat voor jou! Hij heeft een kleine bemerking maar is voor de sport geen belemmering. Daarom ook aantrekkelijk geprijsd. 

Voor meer info zie https://youtu.be/YbTT04HiDIQ of app!

 

 

PIPPA V.S  *verkocht*

KILIAN X FÜRSTENBALL

 

Zeer goed bewegend merrie veulen. Pippa is een nakomeling van Kilian. Haar moeder is Ganory, zij is een afstamming van Fürstenball. Ganory fokt al meerdere jaren heel goed bewegende en mooie veulens bij ons, die ook nog eens erg gezond zijn. Ook dit veulentje is erg mooi en loopt boven gemiddeld. Zoekt u een paardje voor de toekomst dan is dit veulen met een pittig karakter en fijne bewegingen iets voor u!